paint me paradise

Madrid del V

2011-01-21 @ 15:02:11

Under vår första natt vaknade vi för många gånger av hostande grannar, skrattande grannar, utelåsta grannar & sirener som verkade komma från just vår gata. Oroväckande som de må vara så kände vi väl oss "ganska" säkra bakom vår läckande balkongdörr och vår lilla metallhake som lås. Fast det var lite skrämmande att varje gång vår närmsta granna gick in/ut ur sitt rum så lät det som han gick in/ut ur VÅRT rum.

Så när alarmet ringde efter vår första natt så låg vi med rödsprängda ögon och dunkande huvuden i mörkret innan jag till slut sträckte mig efter ljusknappen.

Till frukost planerade vi våra barbequenudlar men det visade sig att såsen som hörde till var så stark att det var oätligt. FAST vi hällde ut vattnet och slöljde av nudlarna flera gånger. Efter varje avsköljning blev det bara mer och mer oätligt tills dess att vi gav upp och käkade ett varsitt äpple innan vi gav oss ut i duggregnet.

Idag var en mycket speciell dag. Första dagen i stora rean efter julhelgen. Och det var fanimej värre rusning än mitt i Stockholm! Ichigo shoppade i stadig takt medan det gick betydligt mer trögt för mig. Efter ett par timmar som kändes som en evighet höll vi på att svimma. Ett äpple är en kass frukost om man ska brottas med spanjorer i trängsel.

Efter en kort paus var vi igång igen. Vi träffade på en filur som är oväntat stor här i Spanien. Bob Esponja. Han har till och med sin egen yougurt. (Som vi inte testade dock)



Och där stod han mitt på gatan och samlade in pengar. Till vem? Till sig själv? Vi hittade inget som tydde på att det var för välgörenhet. Men vem skulle ställa sig på gatan som Svampbob för att tjäna lite extra pengar?

Permalink Dagens noteringar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Anonym

HAHA ja, tycker han förtjänar pengar som ställer upp på det där.

2011-01-24 @ 10:21:14


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback