paint me paradise

Girls night out

2010-08-13 @ 22:21:54

Jag bevittnade den mest vansinniga showen som du kan se inom Europa. Det var en föreställning tillägnad den kvinnliga publiken. Och kvinnor ska aldrig mer klaga på att män är sexistiska för föregående natt gjorde sig TRiX av med all skam de hade kvar och sålde sig själva för att göra publiken nöjd. De blev behandlade som KÖTTSTYCKEN.

En strippshow av en man som såg ut som en härlig korsning av Wolverine och Edward (från Twilight så klart) han klättrade upp på en svart stång och gjorde akrobatiska konster medan kläderna trillade ner plagg efter plagg, till Lady Gagas musik.

Sedan varvades en hel del nakna män som endast höll något för sina private parts med ballader. Under en av balladerna bestod utstyrseln av en blombukett framför deras private parts. Under sångens gång plockade de blomma efter blomma och kastade till en helvild publik.

Något som kallades den emotionella fakiren utnämndes. Jobbet var mycket oönskat. Det innebar i stort sett att skada sig själv. Den stackars mannen var vegetarian och tvingades äta en köttbulle och nykterist och dricka gin. Han klippte också av huvudet på sin teddybjörn han haft sedan 2 års ålder.

Gänget spelade på kvinnors "inre önskan" om bröder, bara överkroppar och gayvibbar killarna emellan. En puss här och där delades ut, skrev mot ansikte här och där skedde. När en buttplug dök upp på scen gick personerna bänken framför oss.

BILDER KOMMER INTE DYKA UPP HÄR - SA JAG INTE ATT EN BUTTPLUG DÖK UPP PÅ SCEN??

Permalink Dagens noteringar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback